Chlupáči pozor ! Prodejna Říčany je trvale přesunuta do OC Lihovar, Barákova 237, Říčany !

Nuevo kočka vanička sterilised krůta a telecí 85g

Kód: N91668
30 Kč 27 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tajemství nueva je vysoký obsah nejkvalitnějšího čerstvého masa. Každá porce obsahuje minimálně 60% masa. Všechny ingredience byly schváleny pro lidskou spotřebu. Maso, zelenina a obiloviny jsou nakupovány od místních výrobců. To splňuje podmínku nejkratší možné doby dodání a zachování čerstvosti surovin.

Precizní výroba
Všechny ingredience jsou zpracovávány za studena a rychlé plnění zajištuje zachování veškerých vitamínů a minerálů. Tento proces garantuje velmi dobrou stravitelnost, a proto je vhodné i pro kočky s citlivým žaludkem.
100 % superprémiové
- Žádná přidaná barviva                                    - Žádné konzervanty
- Žádná přidaná aromata                                  - Žádný masný odpad
- Žádná chemická dochucovadla                       - Žádné náhražky živočišných proteinů jako sója
- Žádná kostní moučka                                    - Baleno po 85 g

nuevo vaničky – masové filety jsou celé kousky nejkvalitnějšího masa kuřete, krůty či lososa. Receptury v sobě kombinují veškeré vitamíny a minerály tak, aby odpovídaly přirozené denní dávce. Na výběr je 9 skvělých variant, aby žádná z nich vaší kočce nezevšedněla. 

nuevo sterilised krůtí filet s telecím je vytvořen přesně pro potřeby koček po kastraci. Vyvážená a chutná strava se sníženým obsahem tuku a přidaným L-karnitinem je vhodná jako prevence nadváhy. DL-Methionin upravuje kyselost moči a pomáhá tak předcházet močovým kamenům.

složení: 60 % masa (50 % krůtí maso, krůtí játra, krůtí tuk, 10 % telecí), 38,8 % vývar, 1 % minerály, 0,2 % lněný olej = 100% prvotřídních ingrediencí. Analytické složky: hrubý protein 12,1 %, hrubý tuk 5,9 %, hrubý popel 2,3 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkost 76 %.
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: