Chlupáči pozor ! Prodejna Říčany je trvale přesunuta do OC Lihovar, Barákova 237, Říčany !

Pochoutka Dr. Animal Sportline jehněčí 100g

Kód: 96735
69 Kč 62 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Zdravé 100% přírodní tréninkové pamlsky bez glycerinu, soji a obilovin od Českého výrobce. Do pochoutek Dr. Animal Sport je dodáno co nejkvalitnější a nejčerstvější maso jak je pro výrobu možné. Díky tomu pochoutky vynikají svou chutností.
     Na jednu 100g pochoutku je použito 180g čerstvého surového masa před zpracováním. Tyto pochoutky jsou vyvinuty jako ideální odměna a společník pro jak základní tak pokročilý trénink s vaším psem. Díky svému tvaru a struktuře vyvinuté tak, aby se při vyndavání z kapsy a nebo pamlskovníku nikde nezadrhávaly a nelámaly budou ideální odměnou do vašeho pamlskovníku, nebo jen kapsy. S pamlsky Dr. Animal bude i výcvik pro vašeho psa radostí.
     Pro zlepšení příjmu jsou pochoutky měkké a psy velmi dobře přijímané. Velikost pochoutky oceníte zejména pro malé a střední psy.
 
Benefity
Významně podporuje rozvoj svaloviny, která zpevňuje kloubní aparát. Dietní maso posporující optimální tělesnou kondici nezbytnou pro správný růst a vývoj.
Poloměkký pamlsek (bez glycerinu)
Metabolizovatelná energie: 3200 kcal/kg
Vyrobeno ze 180g čerstvého masa před zpracováním
3% lososového oleje bohatého na Omega 3 a 6
Psyllium (zajišťuje úpravu a regulaci trávení)
Yucca schidigera (snižuje nadýmání, zápach a čpění výkalů)
Složení produktu: Čerstvé jehněčí maso (60%), brambory, tekutý rostlinný škrob, sušená jablka, lososový olej (3%), pivovarské kvasnice, sušená mrkev (0,5%), semena a plevy psylia (0,4%), chlorid sodný, yucca schidigera (0,1%), výtažek ze zeleného čaje (0,01%)
Analytické složky: Bílkoviny: 25%, tuky: 8%, vlhkost: 17%, popel: 6%, vláknina: 3%. Obsah konzervačních látek schálených EU: (E330) kyselina citrónová, (E296) kyselina jablečná.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: