O chlup lepší nákupy!

Dokas - Králičí uši bez srsti 70 g

Kód: DK-203480
89 Kč 77 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
6.12.2022
Možnosti doručení
Sušené králičí uši bez srsti jsou chutným žvýkacím pamlskem pro psy. Vhodné i pro psy trpící potravinovými alergiemi. Můžete objednávat po 1 kuse. Velkoobchodní balení 7 ks.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušené králičí uši bez srsti jsou chutným žvýkacím pamlskem pro psy. Vhodné i pro psy trpící potravinovými alergiemi. Jedná se o čistě přírodní produkt.

Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé.

Výroba těchto králičích pochoutek a samotný chov králíků se pyšní oceněním Good Rabbit Award, které je udělováno společnostem, řídící se podle přísných předpisů welfare. Tyto předpisy upravují zacházení se zvířaty, stanovují způsob a podmínky jejich chovu a určují pravidla pro zpracování masa s ohledem na životní prostředí i samotná zvířata.

Složení: 100 % sušené králičí uši

Analýza: bílkoviny 68,1 %, oleje a tuky 21,2 %, popeloviny 3,5 %, vláknina 0,5 %, vlhkost 10,3 %

Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality německým institutem SGS Institut Fresenius. Tato nezávislá laboratoř patří mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin.

Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, i u nich je tedy potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány.

Ve videu můžete porovnat chov králíků v jiných společnostech a chov v Dokas podle pravidel welfare, dbající na pohodu a zdraví chovaných zvířat.

Doplňkové parametry

Kategorie: Masové
Příchuť: králičí
Složení: bezobilné
Typ pamlsku: sušená masíčka
Zvíře: psi
Druh pamlsku: žvýkací
Kategorie výrobku: pamlsky
Značka: Dokas
Nakupuji: po 1 ks
Expirace: s expirací

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: