DoggyeBag I Morbidosi s jehněčím masem 90 g
Kód: DB-066107Detailní popis produktu
Pamlsky Morbidosi jsou ideální volbou na společné výlety a tréninky! Jsou měkké a díky speciálnímu tvaru je lze snadno lámat na menší kousky – hodí se tak pro pejsky každé velikosti a skvěle poslouží jako odměna na tréninku nebo společných procházkách.Jsou vyrobeny z přírodních surovin a jediným zdrojem živočišného proteinu je jehněčí maso – jsou monoproteinové a vhodné i pro psy s alergiemi. Obohaceny jsou o sušená rajčata, slunečnicový olej pro zdravou srst a kůži a psyllium – rozpustnou vlákninu, která jako prebiotikum pomáhá udržovat zdravé trávení. Neobsahují žádná barviva, přidaný cukr, sůl ani jiná dochucovadla.
Měkké, snadno dělitelné
Pro psy všech velikostí a věkových kategorií
Monoproteinové – s jehněčím masem
Bez lepku, barviv a dochucovadel
Ruční výroba v Itálii
Všechny pamlsky DoggyeBag jsou ručně vyráběny v řemeslné dílně v Itálii výhradně z čerstvých kvalitních surovin určených pro lidskou spotřebu. Balení pamlsků Morbidosi má navíc praktické otvírání uprostřed a je vyrobeno z plně recyklovatelného papíru.
Složení: jehněčí maso (23 %), mouka z pufované rýže, glycerin, hrachový škrob, živočišný tuk (čisté vepřové sádlo), sušená rajčata, prášková celulóza, psyllium, slunečnicový olej
Doplňkové látky na 1 kg: Regulátor kyselosti: kyselina citrónová 1300 mg
Analytické složky: hrubé bílkoviny 17,36 %, hrubý tuk 13,30 %, hrubá vláknina 3,47 %, hrubé popeloviny 6,26 %, vlhkost 16 %
Hmotnost: 90 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pamlsky | 
|---|---|
| EAN: | 8057592066107 | 
| Příchuť: | jehněčí | 
| Složení: | monoproteinové | 
| Typ pamlsku: | jednohubky | 
| Zvíře: | pes | 
| Druh pamlsku: | tréninkové | 
| Kategorie výrobku: | pamlsky | 
| Značka: | DoggyeBag | 
| Nakupuji: | po 1 ks | 
| Expirace: | s expirací | 
| Země výroby: | IT | 
| Číslo novinky: | N25001 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář