Chlupáči pozor ! Prodejna Říčany je trvale přesunuta do OC Lihovar, Barákova 237, Říčany !

Himalájská kost - Unikátní dentální přírodní pamlsek pro psy

Hledáte ten nejlepší dentální pamlsek pro psa? Vyzkoušejte himalájskou kost!

Zdravý a dobře udržovaný chrup je nesmírně důležitý nejen pro zdraví, ale i pohodu vašeho psa. Velkou roli v jeho životě proto hrají dentální pamlsky, které pomáhají odstraňovat zubní plak a kámen, a udržují tak zuby čisté. Jak ale vybrat ten nejkvalitnější výrobek, který bude nejen užitečný, ale bude také chutný a pejskovi neublíží? Každý chceme svému čtyřnohému příteli dopřát to nejlepší. A proto přicházíme s jedinečným dentálním psím pamlskem z přírodních surovin a bez umělých barviv, který si váš chlupáč zamiluje! 

Unikátní dentální přírodní pamlsek pro psy

Himalájská tyčka je nový a unikátní přírodní pamlsek inspirovaný tradiční himalájskou recepturou. Je vyroben z kvalitního belgického mléka pocházejícího z volného chovu jaků a krav s celoročním přístupem na pastviny. Po zpracování mléka na sýr bylo sušeno po dobu 3 měsíců. Tímto dlouhým procesem byl snížen obsah laktózy na minimum, ale proteiny a vápník zůstávají ve větším množství. Výsledkem je tak extra tvrdý dentální pamlsek, který nabídne psům to nejlepší.

Složení

  • čistě z přírodních surovin
  • vysoký obsah proteinu a vápníku
  • minimální obsah laktózy
  • vitamin A, B2, D
  • bez lepku

Zoubky jako perličky

Chcete, aby váš čtyřnohý mazlíček měl zoubky jako perličky? Vězte, že péče o zuby u psů je velmi důležitá. Himalájská tyčka je proto ideálním dentálním pamlskem, který bude pomáhat udržovat chrup čistý způsobem, který je pro psa přirozený. Žvýkání podporuje zdraví zubů a dásní, přispívá ke svěžímu dechu, ale také tím pes posiluje žvýkací svalstvo. Tato kost je navíc dlouhotrvající zábava, pes ji může okusovat až několik hodin či dní, je proto skvělá pro relaxaci a uvolnění stresu. Tento pamlsek rovněž nezapáchá, neudělá nepořádek a pejsek si zároveň pochutná na kvalitním a zdravém sýru. 

Tento dentální pamlsek ocení všechna plemena, bez ohledu na velikost či aktivitu.

Velikosti

  • S: 35 g (pro nejmenší plemena psů a štěňata)
  • M: 50 g (pro malá plemena psů)
  • L: 80 g (pro středně velké psy)
  • XL: 120 g (pro velké rasy)

Dopřejte svému mazlíčkovi to nejlepší a vyberte si jednoduše himalájskou tyčku u nás. Himalájskou kost se totiž vyplatí mít v zásobě!

Vyzkoušejte ten nejlepší dentální psí pamlsek. Himalájská kost vás nezklame.

Péče o psí chrup je velmi důležitá, a rozhodně byste ji proto neměli podceňovat. Pořiďte tak svému chlupáči to nejlepší v podobě himalájské kosti.